Instagram

Et bilde sier mer enn tusen ord! Smart bruk av Instagram kan gi økt trafikk til nettsidene dine, høyere engasjement hos kundene og kanskje aller viktigst – økt salg.

Lanseringer
Instagram er perfekt til å markedsføre nye produkter og tjenester. Bruk gjerne Instagram til å vise frem ting før lansering, da blir det mer interessant å følge deg på Instagram (teasere). Arrangement: Lag et eget #hashtag for arrangementer du holder (#nymobil #nyandroidversjon #nytthovedkort #nynettbutikk). Da kan deltakere ta egne bilder og tagge bildet med navnet på arrangementet. På den måten vil din merkevare bli bedre kjent. Instagram kan brukes til mye forskjellig. Sjekk ut hva som passer for din bedrift.


Konkurranser
Instagram er et velegnet verktøy for å lage en fotokonkurranse. Hold en konkurranse som lar brukerne være kreative og nyskapende. Be dem bruke en spesiell #tagg og hent denne strømmen til nett- eller Facebook-siden din. Her utfordrer du både dine kunders kreativitet og ikke minst, skaper blest!

Sosialt
Oppfordre brukerne til å tagge bilder med #firmanavnetditt. Bruk sosiale medier til å trekke frem gode bilder. Det gir økt trafikk og økt engasjement.

Relevans
Bruk ord som er relevante for din bedrift når du #tagger bildene dine. #bad #rørlegger #lekkert #service kan være gode ord for et bilde lagt ut av en rørlegger. Du kan også lage fine kollasjer med før og etter bilder. Det er kun fantasien som setter grenser.

Personlig
Ta bilder av ansatte, arbeidsplassen, kantinen og resepsjonsarbeiderne. Vis hvem du er!