Digital Skilting

Digital Skilting / Digital Signage -> markedsføring i det offentlige rom, ta kontrollen over annonseringen og kampanjene dine, tilpasset dine ønsker - og - ikke minst effektiv og rimelig markedsføring!

Vi leverer en solid, utprøvd og velfungerende løsning, være seg fra veggmonterte skjermer til frittstående skjermer til utendørs løsninger. Vi vet viktigheten av å ha løsninger der du slipper å være redd for nedetid. Våre løsninger er beregnet for 24-7-365 bruk, dette er industri løsninger, som er laget med fokus på oppetid! Ikke bare er oppetid i fokus, men også holdbarhet -> med fokus på kvalitet og stabil drift.

Våre løsninger kan monteres inne eller ute, på vegg eller tak, enkel eller tosidig, tilpasset ditt lokale behov - ta kontakt med oss for ytterligere informasjon og hva vi kan tilpasse innenfor dine budsjettrammer!

I samarbeid med GGM og Iwill kan vi tilby deg ferdige kampanjer, drift og design på våre digital signage løsninger. Dette være seg animasjoner, videoer, statiske m.m. tilpasset bedriftens allerede grafiske profil. Vi leverer ikke bare en skjerm, men en fullstendig pakke - fra design på skjerm (logo, foliering, branding av skjerm m.m.) , innhold, oppdateringer etc. - så du kan være trygg på at du blir lagt merke til!

Uansett hvor mange skjermer du har, vi tilpasser, styrer og sørger for best mulig eksponering av dine produkter og kampanjer. Ta kontakt med GGM eller oss for ytterligere informasjon!