Nettbutikk

Nettbutikker vokser dobbelt så raskt som tradisjonell handel. Customweb leverer netthandelsløsninger som er lett å finne frem i, og enkel å bruke.   Rask og effektiv handel gjør kunden fornøyd.  Med smart design og funksjonalitet ligger alt til rette for å høste fordelene en nettbutikk gir.

Integrasjon
Alle som har erfaring med netthandel vet hvor viktig det er at ulike prosesser og funksjoner spiller sammen.  Mye skal samhandle for å gi kunden en god handelsopplevelse for å drive en effektiv netthandel.  Customweb har mange års erfaring i å levere integrerte netthandelsløsninger.

Vår netthandelssløsning kan tilpasses og integreres med ulike forretningssystemer. En tett integrasjon med et forretningssystem gir mange fordeler. Det er enkelt å speile levererandøres lager, differensiere innhold, priser, valuta og lignende.  Kontakt oss for hvilke muligheter vår netthandelsløsning kan gi deg.Mobilvennlig nettbutikk

I 2015 er det flere som søker på produkter via mobile plattformer, enn på PCer.  Derfor er det helt avgjørende at netthandelsløsningen din også er like brukervennlig på alle enheter.  Med nettbutikk fra Customweb sørger vi for at det er like lett å handle uansett hvor kundene dine er - enten de sitter på toget, i sofaen eller på kontoret.

Hovedpunkter

  • Skalerbar e-handelsløsning til både små og store firmaer.
  • Integrert med løsninger som Mamut, Visma, Unimicro, Navision, Superoffice
  • Støtte for online betaling fra bla. Visa/Mastercard, Paypal, Payex, Klarna.
  • Integrasjon mot posten EDI/pakkesporing/etikettutskrifter.
  • Søkemotoroptimalisert.