SEO - Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (organisk) er å foreta tekniske tilpasninger av innholdet (tekst og bilder) på en nettside og forbedre rangeringen din på Google og andre søkemotorer. I tillegg til dette kan man benytte seg av ytterligere faktorer som er med på å påvirke resultater og synlighet, feks. lenkebygging inn til siden din, artikkelmarkedsføring, sosiale mediaplattformer (Facebook, Twitter, Instagram m.fl), bokmerker / favorittmerking m.m. I all hovedsak handler det om å gjøre nettsiden din unik og lesbar både for forbrukerne og søkemotorene. Ved å skrive gode artikler med riktig oppbygging med tanke på søkemotoroptimalisering, vil du etter hvert drive relevant trafikk inn på nettsiden din. Google vil da plassere ditt nettsted høyere på søkelisten for de temaene nettsiden din omhandler - Helt gratis.

Slik jobber vi med søkemotoroptimalisering
Fordi SEO er et komplisert felt finnes det ingen standardpakker som passer for alle. Vi anbefaler ofte å starte med en grundig analyse, for å kartlegge mulighetene, se hvor skoen trykker og hvilke tiltak som vil gi størst effekt. For arbeid med innhold starter vi oftest med en grundig søkeordsanalyse, der vi avdekker ord og fraser som ditt nettsted naturlig kan inneholde, som kan skape resultater og der du har mulighet til å lykkes. Vi legger så gjerne opp et løp der vi sammen arbeider for å nå mål som defineres av deg og oss i fellesskap.

Effektiv markedsføring
Søkemotoroptimalisering er i dag uten tvil den mest effektive og kostnadseffektive formen for markedsføring på internett. Kostnaden er som regel en brøkdel av gevinsten det gir. Det finnes alternativer til organisk søkemotoroptimalisering slik som annonser i form av Google Adwords, Facbookannonser m.m.. Annonser vil gi deg umiddelbar effekt, men gir svært liten effekt på lang sikt. I tillegg til å være svært kostbart kan annonsene oppfattes som påtrengende. Vi tilbyr grundige SEO rapporter for våre kunder som inneholder detaljert analyse av nettsiden for å avdekke alle forbedringsmuligheter som kan foretas. Ta kontakt med oss i dag og bli mer attraktiv på nett!

Hvorfor bruke Customweb til Søkemotoroptimalisering?
Synlighet har arbeidet med søkemotoroptimalisering siden 2007 og har lang erfaring i faget. Vi har alltid holdt oss godt innenfor søkemotorenes retningslinjer, og bekjenner oss til de kvalitetsstandarder som er definert av bransjeorganisasjonen Bra Søk.Vi har mange referanser å vise til, kontakt oss for å oppnå resultater med søkemotoroptimalisering! Du kan komme til å bli overrasket! Kontakt oss her eller ring oss på tlf: 24 12 93 30.